maandag 19 oktober 2015

Steigerhouten keukens & sloophouten keukens met betonstuc aanrechtblad van FØRN

Wat doe je als je steeds vaker wordt 'geboekt' als adviseur van materialen en kleuren in een eetkamer of keuken om vervolgens gevraagd wordt deurpanelen te maken van dezelfde materialen als bijvoorbeeld de eettafel? Dan zet je gewoon een keukenlijn op. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met keukenontwerper By KÅRL.


Soft launch By KÅRL keukenlijn

Deze week hebben we een soft launch van www.fornkeukens.nl onze eerste FØRN keukens By KÅRL design. Online kun je nu een vrij nauwkeurige berekening maken van een rechte keuken, hoekkeuken en een eilandkeuken met een prachtig hoogwaardig afgewerkt betonstuc aanrechtblad. De deurpanelen zijn naar keuze en worden in eerste instantie gemaakt van steigerhout of sloophout. 


Een steigerhout keuken is een logisch vervolg op de trend van robuuste betaalbare meubelen en sloophout spreekt vooral mensen aan die extra karakter en een speciale sfeer willen creëren in de keuken. Het eindresultaat is een high-end keuken voor een zeer betaalbare prijs.


Microbeton keukenblad

Als geïnteresseerde kies je het type aanrechtblad, de kleur van het microbeton aanrechtblad, de houtsoort en de kleurafwerking van de deurpanelen om vervolgens de deurgrepen, wasbak en kraan te kiezen en uiteraard de globale afmetingen van de keuken. 


Geen ingewikkelde keukenplanner

De offerteaanvragen worden verwerkt door de klantenservice van FØRN keukens. Een doorgewinterde keukenspecialist van FØRN neemt de wensen met de klant door en somt alle mogelijkheden op om de keuze voor de keuken nog gemakkelijker te maken. Inmeten is ook één van deze opties. 
"De wijze waarop een keukenofferte wordt samengesteld is simpeler en korter door de bocht dan de grote keukenplanners die je online kunt vinden. We merkten bij onze testpersonen dat ze na een kwartiertje spelen en puzzelen vaak al afhaakten omdat de kennis van het samenstellen van een keuken gewoonweg ontbrak. Door een simpele 3D schets met voorbeelden te tonen en de meest essentiële onderdelen te laten kiezen komen we al een heel eind. Het is misschien minder 'fancy', maar veel effectiever". 
FØRN keukens heeft nog geen fysieke showroom, mede om ook in deze 'start-up' fase vooral te focussen op de klantervaring en het neerzetten van mooie producten in plaats van omzet scoren om die dure showroom met personeel te dekken.


Inventum oerhollands en oerdegelijk

Het keukenapparatuur is optioneel bij te bestellen. Hiervoor is de samenwerking aangegaan met Inventum keukenapparatuur. Een oerhollands merk dat bij hun keukenapparatuur veelvuldig als best getest of kwaliteit voor de beste prijs uit consumententesten komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten